28 februari 2009

Crazy little party girl...NOT :P

Sitter hemma o kollar på melodifestivalen...jag vet! Två hemmakvällar i rad faktiskt. Igår kollade jag på Let's dance...kommer ni ihåg på Idol finalen när Laila Bagge och Alice hade samma döskallehalsband på sig? Igår på Let's dance hade programledaren, en jury och en dansare på sig samma halsband...har stylisten hakat upp sig? Jag hakar upp mig på sånt iallafall...som Agnes kläder ikväll, lägg av! Fatta att man har värsta tillfället o sätta på sig en grymt snygg klänning (svårt att få såna tillfällen annars) så sätter hon på sig en jävla paljett byxdress! Nein!

Annars har jag inte gjort nånting idag, ovärt...men jag fick faktiskt va på bra humör hela dan, fick till och med anledning att va super glad! O just det, kom på en till grej som jag är glad för! Jag ska på John Legend konserten på måndag! Wiie lyckades övertala min bror, ska betala halva hans biljett haha...vad gör man inte?

För några månader sen när Tone va här från gbg satt jag, Tone, Elin o Tones syster här o hade ett lite udda samtalsämne...jag vet inte hur jag ska uttrycka mig utan att bli barnförbjuden...vi kom iallafall fram till att tjejers, ja ni vet, såg ut som ett litet monster haha! Låter sjukt men det va mer att ett monster i en film liknar en, ja... Och igår kom jag på va filmen heter! Starship troopers, och här är monstet...

Eller hur? Vem kommer på sånt? haha

Och med det tackar jag för ikväll höhö herrå!

Foto: Livs momma :P

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahaha så sant det ser ju ut som en mutta!!!!