16 juni 2008

Skönhetstips ;)

Här kommer lite skönhetstips, just for you:

  • Den bästa produkten för håret är Sebastians Potion 9. Man måste prova den för att fatta! Det är en behandling som du har i håret efter du duschat, innan du stylar håret. Ska inte tvättas ur. Den är bra mot torrt o skadat hår. Love it! Finns hos frisören.

  • Sen ska man alltid ha nån sorts silk droppar i håret innan man plattar håret. En riktigt bra är Lanza Anti Aging Silk Serum. Luktar gott o räcker hur länge som helst eftersom man bara ska använda en liten droppe varje gång. Finns hos frisören.

  • Varmvatten tar bort glansen från håret så därför man ska skölja håret med iskallt vatten sista sköljningen. Ett tips är att böja fram huvudet, annars blir det kallt

  • Köp en hårfön med kallblås eftersom varmluft också tar bort glansen från håret.


  • För de snuskiga dagarna när man är flottig i håret och måste fräscha till det lite snabbt finns de två bra produkter. Den ena är Sunsilks Re-style Aqua-spray som är som första hjälpen för din frisyr. Enligt informationen på flaskan skall den hjälpa dig att snabbt fixa till din frisyr, kontrollera flygigt hår och ge stadga, och ge en fräsch känsla utan att klibba eller efterlämna rester. Ska andvändas mellan hårtvättar för att fräscha upp din frisyr. Den luktar gott och tar oxå bort röklukt, skönt efter en krogkväll var svår att hitta, finns inte på H&M eller Kicks. Jag hittade den till slut på Ica Maxi.

Den andra produkten är Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo som är ett så kallat torrshampo som tar bort fett i hårbotten. Ska återuppliva och fräscha upp håret mellan tvättarna. Man sprayar det i hårbotten o gnuggar in det. Det enda negativa är att det inte luktar så gott, luktar lite kill-parfym. Men lukten försvinner efter ett tag! Finns på Kick's och Åhléns


  • En bra hårspray om man vill ha mjuka lockar är Lanza Volumizing Dryspray. Lockarna blir inte hårda som med vanlig hårspray. Perfekt! Finns hos frisören.

  • Ha alltid ett baslack innan du målar på färgat nagellack som rött eller svart så dina naglar inte blir missfärgade. Ett tips är oxå att pensla ett streck tvärs över nageln, längst upp för att det inte ska flagna lika lätt.

  • Kom ihåg att alltid tvätta bort sminket innan du ska sova oxå, det är allra viktigast! Det är bäst för huden att ta bort sminket med sminkborttagningsmedel. Använd först cleansing milk, sen är Nivea youngs Stay clear! Purifying toner ett jättefräscht ansiktsvatten som tar bort rester från rengöringsmjölken

Control shine! Mattifying gel cream från Nivea young är riktigt bra! Det är den enda ansiktskräm jag använt som verkligen gör huden mattare o inte lika glansig. Grym!


Hoppas nåt av tipsen kommer till användning

1 kommentar:

Cec sa...

Jaa! den där sebastian portion 9 är grym =)